Nog maar een paar dagen…

Over minder dan een week stap ik op mijn fiets en rijd ik zuidwaarts. Eerder waren de voorstellingen die ik van mijn aanstaande tocht maken nogal abstract: het feit dat ik onderweg zou zijn maakte me enthousiast of de verwachting ontmoetingen en dingen die ik te zien zal krijgen. Nu is het concreet: heb ik alles en past het in mijn tas? Welke bandjes moeten er op mijn fiets? Wat gaat het weer doen?
Bovendien merk ik nu pas echt hoe hoog de werkdruk kan oplopen als je besluit om een hele maand weg te zijn.daar valt niet tegenop te plannen. Dus die paar dagen mogen van mij zo snel mogelijk voorbij zijn.

6 gedachten over “Nog maar een paar dagen…”

   1. Kwamen vanavond onverwacht terecht in Meerssen. Wat een gezellige toestand daar op die markt. Schlagers voor culi. Had eigenlijk gehoopt jullie daar te treffen. Had ik je nog persoonlijk een goede reis kunnen wensen. Dan maar virtueel.

    1. Meerssen is altijd een dolle boel. Helaas ook als wij er niet bij zijn.
     Gisteravond lag ik bij te komen op de bank van het kinderfeestje dat Gebre overdag vierde. Dank je voor je virtuele wensen. Ik zal onderweg de nodige kaarsen voor jullie branden.

 1. Bertel, moet je niet nog ff spatborden monteren op je fiets? Anders ben je al na 1 dag door je kleren heen!
  Veel succes broeder Jacobus…eh..Bartholomeus, we mailen.

  groet van je broer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *