Wil je werk? Nee dank u!

Een nieuwe opdracht?

Een bijzondere ervaring deze week. Ik werk als zogenaamde zzp-er (waarom heet dat eigenlijk niet meer freelancer of zoiets?). Dan ben je meestal gewend om elk opdrachtverzoek gretig aan te nemen, mits het een beetje een leuke opdracht is. Nu werd ik gebeld voor een mogelijke opdracht – een leuke opdracht – die vermoedelijk begint op 1 september.

Nee verkopen

1 september! Waar ben ik op dat moment? Ik zou het niet weten. Naar schatting heb ik dan inmiddels tussen de 900 en 1200 km fietsen achter de rug, dus bevind ik me een aardig eind richting Pyreneeën.

Kortom, ik moest een “nee” verkopen aan één van mijn beste opdrachtgevers. Het is nu dus echt begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *