Dag 20 doodop

Vandaag was een lange, zware dag. Een mooie weg, dat wel. Weer schitterend uitzicht, mooie dorpen en steden. En de eerste vijftig kilometer rok het de hele weg naar kamille; heerlijk. Maar ik ben nu zo moe, dat ik vandaag volsta met wat foto’s.

De zon komt op

IMG_0807.JPG

Bergen of wolken?

IMG_0812.JPG

Villamayor de Monjardin

IMG_0806.JPG

Daar kom ik vandaan gefietst

IMG_0818.JPG

Logroño

IMG_0832.JPG

Nájera

IMG_0835.JPG

IMG_0836.JPG

11 gedachten over “Dag 20 doodop”

 1. Beste Bart,
  Wat ben je een eind gekomen! Tent en slaapmatje heb je al naar huis gestuurd. Dat fietst lichter. Al ben je nu aangewezen op soms overvolle hostels. De wandelaars stromen toe, als fietser kan je gelukkig die drukte vermijden. Je beschrijft je belevenissen zo beeldend en ontwapenend dat het is alsof ik erbij bent. Dank je wel dat je je lezers meeneemt op deze bijzondere pelgrimstocht. Tot over een kleine twee weken op de Oranjebuitensingel. Hartelijke groet, Agneta

 2. Bertel, nog steeds mooie verhalen en mooie foto’s. Ik geniet met volle teugen van je verhalen. Nog een klein weekje en je bent er al…misschien op tijd voor de tijdrit in de Vuelta zondag a.s. in Santiago?
  Geniet nog even door broer!

  gr, paul

 3. Hoi Bart geweldig om je verhalen te lezen en je te volgen.als ik dit lees denk ik dit moet ik ook ooit een keer doen.succes verder

 4. Hoi Bart,
  Groetjes uit Bunde.
  Jouw verhalen blijven boeiend.
  Het begint aardig op te schieten,
  nog effe doorzetten.
  De Harmonie is al besteld.

  Groetjes Mieke en Gebre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *