Verkeersslachtoffers

Op de wegen vallen veel slachtoffers. De afgelopen twee dagen heb ik de volgende gezien:
– vier hazen
– één das
– twee roofvogels ( ik denk buizerds)
– één vos
– honderden naaktslakken

Van die laatste sluit ik niet uit dat ik er zelf een paar op mijn geweten heb. Het wemelde er gisteren van.

3 gedachten over “Verkeersslachtoffers”

  1. Ha die Bart, heb van je vader jou adres van de blog gekregen en vind het erg leuk om je zo nu en dan eens te volgen. We hebben vanmiddag samen gewandeld (ome Pierre en je ouders en je zoon Cid) in de omgeving van Valkenburg waarbij we het Kluis Kerkje hebben bezocht, hier heeft een kluizenaar jarenlang gewoond. Vond het leuk om Cid nu eens van een andere kant te zien en ook iets langer, heb leuke gesprekken met hem gehad. Ik hoop dat de fietsreis jou dat brengt wat je een beetje bent kwijt geraakt. wens je nog veel fietsplezier en kijk nu al uit naar je volgend verslagje. gr. Ella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *